lördag 27 mars 2010

Vi börjar vår resa! (16-17/3)

Vi har nu kommit hem från vår helt fantastiska resa!!!
Jag trodde jag skulle kunna blogga mer men, ett inte så väl fungerade internet, dålig mobiltäckning och ett fullspäckat schema gjorde att det inte blev så mycket. Däremot har jag tänkt att berätta för er nu, en eller två dagar i taget!
Detta är början av vår resa som är den bästa resan i mitt liv, ett minne för livet!


Efter en 22 timmar lång resa med byte av plan i  Munchen och Johannesburg kom vi fram till Durban där vi bokat hotell för två nätter i detta fina hotell!
Vi började med att besöka det enormt stora köpcentrum som låg precis bredvid hotellet.Lite god mat blev det förstås också. Vi var 10 stycken som åkte tillsammans, varav jag kände två par sedan tidigare. Det kunde ju gå hur som helst men första kvällen, eller andra, vi hade ju tillbringat en kväll på flyget också, blev riktigt trevlig!

9 kommentarer:

Gun sa...

Härligt att ni haft det så fantastiskt bra på er bästa resa någonsin. Ska bli kul att se mer bilder från den.

Afrodite sa...

Välkommen hem och härligt att ha dig tillbaka i bloggvärlden! Ska bli spännande att se och höra om alla dina äventyr! =) Kram och ha det gött!

Dubbelörn sa...

Välkommen tillbaka! Spännande att få höra mer om er resa :)

Kramar

Petra sa...

Åh vad det skall bli spännande att få fortsättningen. Ryser bara när du skriver att det är den bästa resan ni hargjort. Kram

Tingeltangel sa...

Välkommen tillbaka. Det skall bli otroligt spännande att läsa om er resa. Härligt att det verkar ha varit så fantastiskt.

BP sa...

Tack för dina fina reseskildringar. Å helt underbart att du upplevte din bästa resa någonsin. Ska bli hur kul som helst att få veta ännu mera... är ju så sugen att resa dit på VM i fotboll.

PS. Welcome back to Sweden förresten. DS

Ellinor sa...

Oh, jag tycker att du har hunnit med en hel del bloggning. Det har varit så roligt att få följa med på er resa. Självklart ser jag dock fram emot ännu fler härliga inlägg från Sydafrika :)
Kram

anne sa...

Ni är hemma!?! Härligt!!! Jag ser fram emot detaljerad redovisning men också att du bara är hemma igen! :)

Fröken Isakson sa...

Välkommen hem. Vad underbart att göra en sån resa. Blir spännande att få se lite mer från den. Kram kram Linda