torsdag 16 juni 2011

Den bästa kommentaren

Jag älskar att få kommentarer på mina inlägg, vem gör inte det!?
Men ärligt, läser alla allas kommentarer? Nej, det gör man ju inte, man går sällan (läs jag) tillbaka till samma inlägg och läser allas kommentarer.
Vad jag vill komma till är att jag vill att ni ska skratta och le eller fundera på kloka eller roliga kommentarer lika mycket som jag gör, så därför vill jag utnämna roligaste kommentaren till en del av mina inlägg.

Vad sägs som om denna kommentaren till detta inlägget?

"Japp vilda blommor har man ju hört talas om" Shamrock

14 kommentarer:

Therese sa...

Fniss... Själv är jag en mästare att ha flera fönster/bloggar uppe samtidigt och sträckläser å njuter, men då jag svarar kan jag vara yr å svara i fel blogg... en gång skrev jag i en blogg hos en som var gravid att " det är värt smärtan, den glöms då hon kommer " men det råkade hamna i ett inlägg hos en som skrev om sin man otrohet... Liiite svårt att förklara då det liksom ändå passade in där fast på ett elakt sätt, huga, så nu försöker jag inte vara så yr ;-P Ha en fin dag!

Rut-Knut-Tjut sa...

Hihi, klockren kommentar :)

Hoppas ni har en bra sommardag idag, solen skiner här idag, var några dagar sedan och då får man lätt abstinens.

Kram!

Diana sa...

Haha! Kommentarerna är det bästa med att blogga!
Fast jag går sällan tillbaka till gamla inlägg andra gjort och läser kommentarer. Vissa bloggägare svarar ju i sin egen blogg och inte i min. Helt hopplöst tycker jag, har man en hundra-något bloggar man läser har man inte riktigt tid att gå tilllbaka hos alla.
Kram och god morgon!

4U2! sa...

En underbar idé! :)

Lippe sa...

Jag älskar kommentarerna! Ibland går jag tillbaka till bloggar jag kommenterat i för att kolla ev, svar eller vad andra skrivit men man kan ju inte göra det på alla bloggar för så mycket tid har inte ens jag. Men visst får en del kommentarer en att garva sej harmynt!!

Huskatt sa...

Kommentarer är trevligt och en del bir man glad över och en del blir man förbannad över.
Men har man lämnat fritt fram för alla kommentare..ja då blir de blandat.
Man kan ju välja att leka diktator om man vill och ibland kan de kännas frestande.

Vilda tankar! sa...

Jag njuter av alla kommentarer jag får och vårdar de ömt. Är så fascinerad över att människor jag inte känner ger mig så kloka och personliga reflektioner på det jag skrivit.
Det är underbart!

I bland läser jag andras kommentarer hos andra innan jag skriver och ibland går jag bara in och skriver.
"Shamrock" har träffat mitt i prick - fräckt!
Kram på dig!

Kicki sa...

Jag läser alla mina kommentarer och även på andras bloggar...inte alla kanske om det är miljarders! Det jag brukar reagera på är att en del kommentarer har ingenting med inlägget att göra!

marie sa...

haha, skrattade gott åt Thereses kommentar...tänk så tokigt det kan bli...
Det är alltid kul med kommentarer.
Må så gott. kram

BP sa...

Jag vårdar också mina kommentarer ömt, men går sällan och kollar sent inkomna kommentarer till äldre inlägg. Läser för det mesta inte heller vad andra har skrivit innan jag kommenterar. Vill nog gärna skriva personligt. Men shamrocks comment var ju rolig:-)

anne sa...

Om jag vet att någon svarar under eget inlägg så går jag nog tillbaka, om jag minns vad jag själv kommenterat, annars blir det litet hipp som happ...

Åsa sa...

Jag läser oftast de andras kommentarer innan jag kommentererar, men jag tror aldrig jag har gått tillbaka för att kolla vilka som kommenterat efter mig.

Emelie sa...

Om det är ett inlägg där det kan skapas lite debatt i kommentarsfältet läser jag alltid, typ det du skrev om avslutningar i kyrkan. Det är roligt att se vad alla tycker och tänker!

amacasa sa...

Kommentarer är ju toppenkul att få och att läsa. Fast jag hinner inte läsa alla kommentarer på alla bloggar. Ibland måste man ju ha ett liv utanför bloggen också. Men bara ibland ;-)

Den där kommentaren från Shamrock var ju underbar :-)