torsdag 9 juni 2011

Vilken pryl kan du inte leva utan?

Vi är tydligen prylgalna vi svenskar.
Har jag inte märkt...;)
Enligt Aftonbladets hemsida klarar sig de flesta inte utan mobiltelefonen.

Vilken pryl skulle du absolut inte kunna leva utan?

Sov gott!
Kikar in hos er i morgon!

16 kommentarer:

Malla sa...

Jag måste hålla med, jag är en aaaaning besatt av mobilen med undantag för om hela familje är samlad, då kan jag slappna av mer utan den :)

Anonym sa...

Papper och penna...Ja det blir 2 men hänger man ihop dem med ett snöre så blir det ett....Räknas det som en pryl annars är det nog fjärrkontrollen. Tänk att alltid se samma program
Kram AA´s mamma

Afrodite sa...

I dagens IT-samhälle måste mitt val bli min dator! =) Och det känns inte klokt att säga det, men så är det nog. Även om "skulle inte kunna leva utan" kanske är ett starkt uttryck...=)
Kram och godmorgon!

mammaxtre sa...

Jag var ett tag inne på att skrota mobiltelefonen. Jag skulle lätt klara mig utan den. Men, man vill kunna bli nådd och även kunna nå barnen. Den fick bli kvar.

Ha en fin fredag

Afrodite sa...

Sv: Ja, det lär jag behöva efter den senaste tidens fixande och trixande och efter de tre timmars sömn som natten erbjöd...=)
Kram på dig!

Vilda tankar! sa...

Godmorgon!
Både datorn och telefonen skulle vara svåra att vara utan.
Sen Oscar fick en IPad går den varm här hemma men jag har inte kommit in i den riktigt. Kanske för att den sällan är ledig...
Tänker man sig ett liv utan kaffebryggaren eller strykjärnet så känns det inte bra heller.
Fredagskram!

Therese sa...

Pryl å pryl, men sängen, kylskåpet å WC stolen är prylar som jag inte skulle vilja vara utan :-D Ha en fin fredag kära du! <3 KRAM

anne sa...

Med en iPhone så har man ju inte samma behov av dator hela tiden. Nog tycker jag mobil är bra för att veta var man har ungarna och maken även om jag kan tycka att det blir hysteriskt emellan åt. Ja, detta med att alltid vara tillgänglig och uppkopplad.

Anna sa...

Datan såklart, för den kan man ju även ringa me :)
Kram

ansepanse sa...

min insulinpump
kramar

magasinprojektet sa...

jag skulle få panik utan min mobil...
/maria

BP sa...

Alltså för ett år sedan hade jag sagt tandborste;-) nu säger jag datorn ... Ja och iphonen. Trodde aldrig att jag skulle komma så "långt";-)

Anonym sa...

Jag är ganska glad att jag faktiskt helt ärligt kan säga tandborsten (med tandkrämen naturligtvis), inte en tvekan faktiskt.

marie sa...

Jag kan tyvär inte leva utan min kalender.....Hatar att planera och så men skriver jag inte upp i den så har jag noll koll......

Älskar ledighet när jag slipper skriva i den.
Kram

Madlar sa...

Mobilen, i den finns mitt liv med kalender, mobilnummer och att vara nåbar. Ja, o min stavmixer förstås, den måste finnas med i vardagen ;)

odd brown bird sa...

Kameran. Så klart =)

...och datorn

...och mobilen

...och TVn...