tisdag 1 februari 2011

TV-serier

Jag har nästan alltid minst en favoritteveserie på gång.
Min favoritserie just nu är The Middle där vi får möta den härliga familjen Heck.

Det enda som är synd är att kanal 5 visar den så sent, 22.30 på tisdagar.
Har ni inte sett den, så kan jag varmt rekommendera den.

Vilken är din favoritserie just nu?


11 kommentarer:

Kicki sa...

Den har jag missat, förmodlingen för att den visas så sent! Jag försöker iof sig undvika att börja titta på något nytt, tittar på Medium ibland och DHW när den är på gång!

Decdia sa...

Den har jag inte ens hört talas om... Men så tittar jag knappt på tv. Batman är den som är fjärrkontrollsansvarig så det blir hans val av program (jag har ju datorn). Men halvåtta hos mig ser jag gärna.

Petra sa...

Solsidan utan tvekan.

Lippe sa...

Den kikar jag oxå på!! Yngste sonen har samma som jag hade när jag var liten, det här att viska senaste sagda!! Höll på att reta gallfeber på min omgivning :)
Slutade efter ett tag men jag kommer ihåg det. Annars är det Solsidan och sporadiskt Komisarie Lewis, House, The Mentalist. Fast jag är dålig på att följa serier, missar jämt. Är nog inte tillräcklig motiverad!

Tina sa...

Just nu har jag ingen som är sådär riktigt "must".. Kommer det nåt som jag kan följa med i så tittar jag. Och jag har inte alla svenska kanaler... Och vi har finsk tid här så det blir väldigt sena TVtider om ser på svensk TV. Har upptäckt att när man köper serierna så kan man titta precis när man vill och hur många gånger man vill.. ;o) Senaste investeringen var Mad Men. Sååå bra, helt i min smak. Och nu ser jag fram emot att sätta mej ner med Svärdet och spiran...

Caja: sa...

Den har jag inte sett heller...är mycket dålig på serier och ser när lusten faller på. Hipp hipp och solsidan gillar jag skarpt och sen som adopterad plågar jag mig själv till att de spårlöst...dumt va??

Kram/caja

BP sa...

Har inte heller sett den. Min favoserie just nu är Pacific på ettan, onsdagar. Tyvärr går den lika sent som din.

Alexandra sa...

JAG ÄLSKAR SERIER. Måste kolla in denna. Tack för tipset. :-)

mamma med ambitioner sa...

Jag tittar inte på tv så mycket just nu, förutom solsidan då så klart. Korta serier är annars något jag gillar. Gärna kriminalare eller ngt sevnskt kärlekssnafs.
Kramis!

Emelie sa...

Har jag inte sett...Har du sett Modern Family?

Emelie sa...

Har jag inte sett...Har du sett Modern Family?