Ser gott ut, förra året hade vi sån förrätt och sen oxfilé. I år startar vi med carpaccio på oxfilé, lax till huvudrätt för att sedan avsluta med chokladfudgetårta. Kul med lite variation å oxfilén tycker jag. Kram
Blir supersugen... Det låter jättegott!! Själv ansvarar vi för varmrätten som blir grillad tonfisk med potatisbakelse och limehollandaise. Kram colapeps
Ooooo vad gott!!! Sik/löjrom är en av dom få saker vi inte kan få tag på här nere. Så det hamstrar vi när vi är i Sverige. :-)
sv: Kompisen fattade rätt snart att hon var pussellurad. Det var nämligen helt fel färgskala på hennes bitar. Hon grejade trots allt pusslet - utan bild :-)
23 kommentarer:
Mjau!
Supergott!
Gott!
Så gott!!
Själv har jag ingen aning om vad vi får på nyår, förutom efterätten då förstås:))
Den ska vi ha med oss!!
Mmmmm, tur jag sitter och äter just nu annars hade magen skrikit sig sönder och samman.
Himmel så gott!! Löjrom är ju en av våra absoluta favoriter, men jag tror vi sparar den till våra egna mysstunder ;).
Efterrätten var också "to die for"! Det här sparar jag till ett annat tillfälle. Suveränt när man kan förbereda detta i förväg.
Lyckat till vännen! :)
Smarrigt!!
Efterrätten måste spanas in för den ska jag fixa :)
Kram
Det där såg ju inte helt fel ut!!
Jag undrade först om du redan lagat all maten till nyår. Tänkte att den hinner nog kallna då. Men så förstod jag. Det ser supergott ut.
Låter gott! Vi ska äta inbakad oxfilé:)
Perfekt meny!
Själv har jag ångest över att vi ska servera lax till huvudrätt (som jag älskar) när jag vet att nyårsafton är oxfilens kväll!
Hoppas våra gäster är på samma bana som jag och uppskattar min lilla twist!
Lycka till!
Yummie, yummie!!! Fastnar speciellt för ettan åsså vet du väl att jag älskar Mojito. Mmmmhhhhh.
PS. Hoppas ni hjälps åt att laga maten. Om så är fallet skulle jag välja ettan;-) DS
Mums! Vi har också spikat vår meny, med avslöjandet får vänta. :)
MUMS! Det blir lite löjrom och lite oxfilé här med, resten har jag inte riktigt spikat än :)
Det låter alldeles förträffligt gott! Och det ser lyxigt ut.
Hoppas det går vägen med alla förberedelser.
Lycka till i köket!
Kram
Carina
Ser trevligt ut :)
Tackar för länkandet.
Mmm ser gott ut!
Såg Leila göra efterrätten på tv:)
Ha en supertrevlig kväll<3
kram
Ser jättemumsigt ut!!!! Hoppas ni får en supermysig nyår !! TACK för ett inspirerande år:) Ser fram emot 2012:) Kram AAs mamma
Ser gott ut, förra året hade vi sån förrätt och sen oxfilé. I år startar vi med carpaccio på oxfilé, lax till huvudrätt för att sedan avsluta med chokladfudgetårta. Kul med lite variation å oxfilén tycker jag.
Kram
Åh, gud så gott det ser ut!
Jag har aldrig ätit råraka, men tycker det ser smaskigt ut. Hoppas ni får ett bra nyår! :-)
Blir supersugen... Det låter jättegott!! Själv ansvarar vi för varmrätten som blir grillad tonfisk med potatisbakelse och limehollandaise. Kram colapeps
Ooooo vad gott!!! Sik/löjrom är en av dom få saker vi inte kan få tag på här nere. Så det hamstrar vi när vi är i Sverige.
:-)
sv: Kompisen fattade rätt snart att hon var pussellurad. Det var nämligen helt fel färgskala på hennes bitar. Hon grejade trots allt pusslet - utan bild :-)
Mums, vad gott! =) Jag kommer...;)
Kram på dig och gott slut!
Mums, det låter verkligen supergott.
Skicka en kommentar