söndag 14 juni 2009

Fest!


Det bjöds på massor av god mat!
Vi fick väldigt fint väder (min soldans hjälpte nog ;))
De två jubilarerna!

Festen gick mycket bra. Det var en hel del som satt ute fram till midnatt, dock med filtar och infravärme, men ändå. Efter vädret i fredags var vi ju lite smått oroliga att vi inte skulle kunna vara ute alls.

4 kommentarer:

BP sa...

Mmmmmhhhh, det där såg gott ut, speciellt Grissinimed runtrullad Prociutto. Bra att "knycka" vid fest.
Å du, grattis till solvädret. Här har det regnat oavbrutet sedan fredag morgon. Suck, ska simma till jobbet imorgon!

Mamma med ambitioner sa...

Vilken mysig uteplats ni har. Jag tänkte på er igår kväll. Vilken tur ni hade.
Kram:)

Emelie sa...

Ja det var verkligen lyckat, tack än en gång! Vad roligt att du og lite bilder, vi tog nästan inga! Skulle jag kanske kunna få de som du och P tog?

Kramar

Joakim sa...

Hejsan hoppsan! Joakim Forsberg heter jag och är en 19-årig nybliven Student som på fritiden bloggar flitigt och även sysslar med att göra bloggdesigner.

Jag söker dagligen nya bloggar som jag vet bara väntar på att få bli omgjorda och uppiffade. Just därför undrar jag ifall du skulle vara intresserad av en ny bloggdesign? Jag tar 100:- för en ny header (den stora saken ovanför bloggen) och 150:- för att göra om en hel blogg. Tycker du att det låter intressant?

Släng isåfall iväg ett mail till: Joakimforsberg.blogg@live.se så kan vi tillsammans komma överens om något till just Dig! Är du nyfiken på mina tidigare jobb? I så fall kan du klicka dig in på min blogg och under kategorier trycka på "Bloggdesigns". Jag hoppas att du tar ditt förnuft till fånga och hör av dig.

Om inte, så önskar jag dig en fortsatt trevlig dag och så hoppas jag att du får en bra sommar :)

Med vänliga hälsningar / Joakim