söndag 7 november 2010

Äntligen!

Lite shopping blev det i går, bland annat vinterskor till A även två tröjor till henne, joggingbyxor till M, inget till maken och lite olika till mig.
Var inom på HM förra helgen och då köpte jag denna klänning, ville väldigt gärna ha halsduken till men då var den helt slutsåld. Gissa om jag blev glad i går när jag gick in på HM och hittade den där!
Köpte även en klänning till en 40-års fest vi ska till, denna:


Men man får absolut inte ha någon som helst byst när man ska ha denna klänning, så den får åka tillbaka till affären! Synd för den är riktigt fin.

Vi hade det mysigt hos syster i går, god mat och massor av bullar, kakor och tårtor!

6 kommentarer:

Anna sa...

Den randiga klänningen har jag sett någonstans, tur du hittade sjalen till.
Synd med den andra klänningen, ut o leta igen.
Kram Anna

Ellinor sa...

Jag har också provat klänningen nedan med var för feg för att bära den så det blev inget köp även om den var väldigt fin.
Alltid kul med lite höstnyheter.
Kram

Emelie sa...

Jag vill också ha!! Ser du tightsen igen så vet du vad som gäller ;)

BP sa...

Dom där randiga plaggen är kanooooon. Älskar ju randigt som du vet. Åsså fick jag mig ett gott skratt när jag läste alltför fort, vilket jag har en tendens att göra: trodde att du lämnade tillbaka bysten nämligen :-))))

anne sa...

Bystlösa klänningar får vara!

Hur var den randiga klänningen? Jag tycker den är härligt uppiggande men har inte ens brytt mig om att prova den eftersom tvärrandigt inte är det helt optimala när man inte direkt är smal....

Malla sa...

Jag beställde den där klänningen i stl S men då var en kompis in och provade den på HM i stan och S var alldeles för stor på henne och eftersom jag är mindre än henne så avbeställde jag den...synd, den har verkligen härliga färger!