söndag 17 januari 2010

Ännu ett fotbollsbarn

Idag gick A på fotbollsträning för första gången. Hon tyckte det var kul, vi får väl se om hon fortsätter spela. Jag tycker att fotboll är en väldigt bra sport just för att det är en lagsport, man kämpar tillsammans. Det är även bra för föräldrar, vi har en bra gemenskap i M:s lag och jag har hört att det är det i detta laget som A ska spela i också. Trots allt så tillbringar man en hel del tid i sporthallar så då är det ett plus om man kan prata med de andra föräldrarna.Idag har P och jag varit inom staden och äntligen fått tag i ett par termobyxor till A. Efter denna vintern finns det inte mycket kvar i affärerna. A:s termobrallor försvann i skolan eller hos någon kompis strax innan jul och vi har inte hittat dem. Hon har haft syrrans för stora på sig, men eftersom vi ska i väg och åka skidor fick vi köpa ett par som passar. Det är konstigt att vissa saker bara kan försvinna.

4 kommentarer:

Gun sa...

Ja det är konstigt att saker kan försvinna. Särskilt stora saker. Det kan ju vara någon som fått fel med sig hem, men då märker man ju det och tar med dem tillbaka.

Glimt av mitt liv sa...

Vad roligt att hon har börjat spela fotboll. Jag håller med dig att det är en bra sport, på många sätt.
Saker som försvinner, det är ett märkligt fenomen. Jag blir lika irriterad varje gång. De kan ju inte bara gå upp i rök!
Kram//
Carina

Vilda tankar! sa...

Kul att båda tjejerna vill spela fotboll. Då vet också ni vad ni skall hitta på de flesta kvällar i veckan + alla helger!!! Inga sysselsättningsproblem där inte.
Som tur är är de flest föräldrar roliga o trevliga. De som inte är det kan man ju strunta i.
Kram, kram!

BP sa...

Det är inte alls konstigt att saker bara försvinner. Handskar och paraplyer är extremt kortlivade hos mig kan jag ju säga;-)
Kul att ni har fått ännu ett fotbollsbarn. Fotboll är perfekt, precis som du säger. Och idrotta är det bästa som finns. Barnen ska röra på sig:-)