söndag 17 januari 2010

ÅtervinningJag tycker det är väldigt viktigt att man sopsorterar. Jag försöker återvinna så mycket som möjligt. Detta resulterar i att jag har en mängd olika påsar med sorterat skräp som ska i väg till återvinningsstationen. Detta tar väldigt mycket plats och då önskar jag att vi hade sopsortering direkt i soptunnan. Är det någon som har det?
Skulle egentligen visa en före och efter bild på tvättstugan, men var lite rädd att ni skulle ringa de där städtanterna från Rent hus, så ni får nöja er med en bild på lite av det som skulle till återvinningen. :)

7 kommentarer:

Glimt av mitt liv sa...

Jag började också försöka sopsortera. Men vi bor i ett 70-tals hus där det inte är disponerat för att sopsortera (dålig bortförklaring) så jag har en massa glasburkar, konserver, pet flaskor, ja allt möjligt i "sophuset" som sedan mannen kör och slänger. Skönt det slipper jag!
Kram/
Carina

Gun sa...

Vi sopsorterar och har ett bra soprum att slänga det mesta i, så det är inte så svårt.

Vilda tankar! sa...

Jag är dålig på att sopsortera och får bannor av maken ibland. Man har liksom inte plats och det blir bara bökigt. Ursäkter, ursäkter!

BP sa...

Har gjort något snarlikt här med kan jag säga;-). Tur att jag bara behöver ta hissen ner och lämna allt i olika containrar i soprummet.
Kolla den här länken. Det kanske är nå't för dig:
http://malinbayard.blogg.se/2010/january/mera-utrensning.html

anne sa...

PRECIS!!!! Påsar och byttor i hela hallen och inte sjutton kan man åka till containrarna dagligen som somliga föreslagit mig!

Ellinor sa...

Vi har olika återförslutningsbara backar i ett hyllsystem, vilket är praktiskt då det inte tar upp särskilt stor plats. Men visst hade det varit smidigare att ha sorteringen direkt i tunnan istället.
Kram

Fröken Isakson sa...

Nä har tyvärr inte olika fack i soptunnan utan kör med banankartonger i vårt förråd :D. Hihi du skulle se min tvättstuga ;), så det är nog ingen fara. kram