måndag 4 januari 2010

Om mitt nya sunda liv

Igår kväll lade jag fram mina löparkläder precis bredvid sängen så att jag inte skulle kunna undgå att se dem när jag vaknade.
Anledningar till att jag inte har sprungit idag:
  • Jag sov alldeles för länge
  • Det var jättekallt ute
  • Det blåste mycket ute
  • Jag hade absolut ingen lust
Jag gör ett nytt försök i morgon och jag ställer klockan, så kan jag inte skylla på det i alla fall.

Angående mina sunda matvanor så har jag stoppat i mig:
  • Rostat bröd med ost och marmelad
  • Lussebullar som jag råkade hitta i frysen
  • Pepparkakor med ädelost
Som sagt, jag gör ett nytt försök i morgon. Jag har i alla fall varit och handlat keso, knäcke och skinka, så lite sundare borde jag vara i morgon.

19 kommentarer:

Camilla sa...

Haha du är väl för söt ! Jaja det är tanken som räknas eller hur :). Jag ska verkligen försöka vara disciplinerad och ge mig ut. Jag var ute 06.15 i morse och kan säga att jag var vääldigt ensam i spåret...men jag har ju ett mål - Thailand om 44 dagar och då ska bikinin på....

Carina Bengtsson sa...

Men allt det som du har ätit är ju fantastiskt gott!! Du får tänka på det. Jag har en bra bok som handlar om Dieter och kost. Den heter 3-timmars dieten och är skriven av en dietist som heter Anna Ottosson. Den är värd sitt pris. Står mycket matnyttigt i den.
Men du, Svikta inte på målet!!!

SV: Mina soppar är köpta av Xtravaganza. Man måste vara en inskriven medlem för att få lov att köpa deras soppor. Men Apoteket har en soppa som heter Modifast. Den är inte riktigt lika kalorifattig men är fullt ätbar. Prova den. Det är ett företag som heter Novatris som säljer dem. Pröva att gå in på deras hemsida så får du mer information.

Gun sa...

Hahahaha! Du är mänsklig och det är bara skönt. Bättre lycka imorgon!:)

BP sa...

Bra att du inte utsatte dig för människoplågeri i kylan. Nå'n måtta får det väl vara. Du kunde ju ha brutit benet... till exempel.
Dieten låter ju... ganska så varierad enligt tredjedelsmodellen, fast inte på samma talltik. Helt okay;-)

I-L sa...

Haha! Precis som jag då! ;-)

Kram!

Afrodite sa...

Och du har i alla fall haft tanken att du skulle...det har inte jag! =)
Bättre lycka i morron då! Kramen

Mary sa...

Ha ha ha! Själv handlade jag ett paket Nutrilett idag. Som jag kommer att ha mycket kvar av till sommaren om jag känner mig själv rätt. Men jag har i alla fall TÄNKT att vara nyttig, och alla vet att det är tanken som räknas. Eller?

Mrs. S sa...

Jag ska också börja ett nytt liv. Men det börjar först på torsdag så nu ska jag dricka en kopp te med några choklad bitar till...

Mia sa...

hihi...jag säger det samma! Imorgon är det nya tag på det nya och sunda livet. :-)

mamma med ambitioner sa...

Du e för go!
Det bästa är nog ändå att starta på en måndag..... isåfall har du sex dagar på dig att förbereda dig mentalt och äta upp ev onyttigheter som så gärna dröjer sig kvar i kyl och frys. Själv är jag extremt sugen på glass men har sagt till barnen att de ska påminna mig om kjolen som inte passar. Men, men de lägger väl sig om ett par timmar:)

Anonym sa...

Ni är för söta allihopa, mest du älskling......

Towe sa...

Det ar tanken som raknas ch du hade ju viljan men du kan ju inte hjalpa att det ar kallt ute sen att det fanns goda lussebullar och pepparkakor hemma... man vill ju inte att maten ska bli dalig sa da bor man ju mumsa i den. Men som sagt, imorrn ar en ny dag. Vilken harlig blogg! Gott Nytt! towe.

Petra sa...

Imorgon är en annan dag... Kramar

Vilda tankar! sa...

Varför är det så svårt att börja? Jag har varit duktig med keson i dag, men föll på målsnöret med vaniljglass. Maken stoppar mig inte heller, jag tror att det är hans fel. Jo, så måste det vara för det kan väl aldrig vara jag själv...
I morgon är en annan dag kämpa på!

Sandra - en liten del av Mig. sa...

Man kan verkligen ge sig själv dåligt samvete när man hoppar över träningen, men så är det ibland och det händer väldigt många. Så ha inte dåligt samvete. Vi har knappt börjat på 2010 och det kommer att kännas så bra efter nästa träningspass. Sov gott. Kram

Emelie sa...

Hahaha, när slutar man ge nyårslöften? Jag tror aldrig att jag ska börja faktiskt. Du är fin som du är i vilket fall. Men det är viktigt att må bra!

Vi saknar er här i fjällen föresten :)

Kramar

Nanna sa...

ja, det är rätt taktik, en sak, och en dag i taget! Ha det bra!

Anonym sa...

Jag känner igen mig. Kunde lika väl ha varit jag. Vi försöker igen imorgon, eller hur?
Kram mamma

anne sa...

Det ger sig ska du se, så fort ledigheterna och helgerna är över (och alla lussebullarna uppätna!)! :(