tisdag 12 januari 2010

Är ni med?

Jag gick intet ont anande med i Facebook. Tyckte det kunde vara roligt att se om man hittade gamla vänner och ja, jag vet inte. Jag är väldigt sällan inne på sidan och kollar, men jag får mail nästan varje dag.
Det senaste som jag får mail om, som jag riktigt inte förstår, är att det pågår någon tävling mellan tjejer och killar som typ "berätta vad du har för färg på din BH men skriva bara färgen så att killarna inte fattar", killarna kontrar med något annat som tjejerna inte ska fatta osv....
Varför????
Jag förstår inte det roliga i detta?
Har folk inget annat att göra?
Har jag inget roligare att skriva om än detta?
Svaret på den sista frågan är uppenbarligen - nej.

11 kommentarer:

Gun sa...

Hahaha! Jag läste om det där med bh-färgen. Killarna skriver tydligen en sifferkombination som tjejerna inte vet vad det är (det har säkert med snoppstorleken att göra). Jag tänker INTE gå med i facebook.

Petra sa...

Hahahaha, ja du! Det var roligt en gång men nu hoppar jag över det. Kram

Hemmabloggaren sa...

Nja, det är ingen tapet utan ett tyg från Josef Frank som täcker sovrumsväggen :D

Vilda tankar! sa...

Facebook är inget för mig. Maken är med och han har lite trevliga stunder ibland men mycket verkar också vara trams.
Så det får vara!
Ha det gott!
Kram!

2BarnsMamman sa...

Bloggande är betydligt roligare än facebook :) Kram på dig

BP sa...

Ha, ha, ha!!! Det var väl roligt att skriva om;-) Är inte med i Facebook, tänker inte gå med och förstår inte heller. Så här sammanfattas tråkiga och okunniga jag;-)

anne sa...

Ah, jag orkade inte med den där BH-historien heller...

Ellinor sa...

Jag har FB men använder det mest till att hålla kontakten med vänner som jag inte träffar särskilt ofta. Har inte tid med alla dessa applikationer, spel och jag vet inte vad.
Kram

Dubbelörn sa...

Jag var motståndare länge till FB men gick sedan med o nu måste jag medge att jag gillar konceptet :D. Ett enkelt sätt att hålla kontakt med både vänner o blogvänner. Kräver inte några längre inlägg utan med korta meningar så har man ändå koll på varandra.

Jag struntar fullkomligt i alla hjärtan hit o dit o annat trams. Jag klickar på Ignorera knappen ;). Det är väl som med allt annat, somliga vill ha hela kittet o andra vill köra det simpelt. Jag tillhör den senare kategorin :D.

Sedan kan du klicka bort alla onödiga mail på Inställningar.

Kram

Emelie sa...

Jag har klickat nej i alla boxar på om man vill få mail om det ena och det andra och sen är det bara att använda fb till det man vill. Vi använder det för att bjuda in varandra på olika events och dela foton men också för att ha lite koll på vad ens vänner och gamla vänner gör ute världen. Ibland händer roliga saker att skvallra om, man ser om någon gifter sig eller skaffar barn osv. Jag tycker att det är kul och går in ett par ggr i veckan. Applikationer och spel och sånt gör jag aldrig och kedjebrev fanns väl redan med snigelposten;) Kram

Mrs. S sa...

På Facebook märker man ganska snabbt vilka som har för mycket fritid...