söndag 25 juli 2010

Dags för ny mobil?


Jag sa till min kollega att skaffa en ny telefon, hon tycker inte det är så viktigt vad hon har för telefon. Det kan jag köpa, men att använda en telefon som stänger av sig själv lite då och då, inte kan skicka och ta emot sms (fungerar varannan gång) + att när hon laddar telefonen måste hon sätta fast laddsladden med gummiband, annars åker sladden ur, det förstår jag inte!
Ska bli intressant och se om hon skaffat en ny!

9 kommentarer:

Jesse sa...

att den stänger av sig beror antagligen på att batteriet sitter lite glappt, be henne prova och lägga en pappersbit mellan batteriet och den avtagbara locket till telefonen.

Ang. laddaren så är det fel laddare till telefonen =)

BP sa...

Nu fick du/hon ju ett tips av Jesse. Vilken modern telefon hon har. Min är mycket äldre och används max en gång i månaden, men den behöver inte hållas ihop med gummisnodd... än;-)

Linda - ehtela.com sa...

Haha, ja med tanke på att man kan få en ny mobil för typ 150 spänn nuförtiden så kanske det inte borde ta emot SÅ mycket att "investera" i en ny och slippa krångel :)

Petra sa...

Så sant, en ny mobil skulle vara det bästa.

BP sa...

Svar: Ärligt talat så fattar jag inte heller riktigt. Han kommenterade gårdagens inlägg med denna kommentar. Så jag tog upp det idag. Hans svar förstår jag inte.

Malla sa...

haha, ja kanske dags för en ny :)

ansepanse sa...

jag tycker nog att det är på tiden med en ny mobil :D
kramar

Helena sa...

Känns verkligen som att det är på tiden med en ny mobil :)

Pockethexan sa...

Vad trevligt med en ny läsare som har hittat till min blogg, hoppas att du fick några bra lästips.

Jag har nu lagt ut hela listan på alla "hexpocketar" i bokringen o där har alla (som hittills har svarat)skrivit o berättat vad de tycker om sina o där finns det en hel del deckare som du tydligen helst läser.

Vad tycker du om Roslund o Hellström så här långt jag har hört både hi o hu o deras böcker så jag har ännu inte läst något av dem.

Kramis o ha en skön sommar med mycket god läsning.
<;D