torsdag 3 mars 2011

Dag 11 - A book you hated

Att hata en bok är kanske lite överdrivet men en bok som jag verkligen inte gillade var Svinalängorna av Susanna Alakoski.


Jag läste aldrig klart boken för att jag tyckte verkligen den var tråkig. Kanske var jag inte på rätt humör för att läsa den och även om filmatiseringen av boken fått pris är jag inte heller sugen på att se filmen.

10 kommentarer:

BP sa...

Den har jag inte läst. Å då jag litar helt och hålle på ditt omdömme så ska jag låta bli!!!

Lysande ögonblick! sa...

Nämen åh. Jag verkligen älskade den boken. Men du har nog rätt, det gäller att vara i "rätt" sinnesstämning. Har du sett filmen?

Ha en fin dag! Kram

Gun sa...

Den är speciell, inget man läser för underhållningen, men gripande tycker jag. Man ska nog känna för att läsa just en sån bok just då.

anne sa...

Svinalängorna är en av mina absoluta favoriter från senare år, med eller utan sinnesstämning. Även filmen var överraskande bra tyckte jag! :)

Lippe sa...

Hmm, verkar vara en bok och film som man antingen gillar eller annars verkligen ogillar. Får väl kolla in boken och se vad jag tycker.
Din rubrik fick mej att ha en utlottning av de värsta böcker jag köpt i mitt hela liv!! Nu snackar vi hatböcker. Dyra var de då när jag köpte dom! Grrrr...fyyy för dåliga böcker, de tär lika mycket som en bra bok stärker!
Kramar :)

Fru Hurtig sa...

Så kan det vara, det finns böcker man möter vid fel tillfällen och sen finns det böcker man helt enkelt inte gillar. Per Hagmans "Att komma hem ska vara en schlager" har jag försökt läsa tre gånger men tar mig inte igenom den... Kram

Vilda tankar! sa...

En bok till som jag inte läst och inte blev jag sugen heller.
Augustprisvinnare brukar inte vara varken roliga eller lättlästa!
Kram

Therese sa...

Gillade den däremot kommer jag inte överens med paganinikontraktet... Kram

Åsa sa...

Ingen bok jag skulle ha valt heller, men det verkar ju finnas dem som tycker den är bra.

Anonym sa...

Håller med dig. Socialpornografi.