onsdag 10 mars 2010

Var är våren?

Nu tycker även jag att det räcker med kyla, frost på bilrutan på morgonen, iskalla vindar och vinterkläder!
Nu vill jag ha vår!
Jag tittade bland våra bilder på hur det sett ut de senaste åren i mitten av mars här i Skåne. Väldigt varierande får man säga:


2006



2007



2008



2009

8 kommentarer:

Afrodite sa...

Åh, vilka härliga bilder! *längtar*
Sv: Nej, inte från Sagan om ringen...tyvärr! =)
KRAM

ansepanse sa...

roligt att dokumentera i bild hur det är olika år

anne sa...

Mmm....Det var en härlig bildkavalkad!!!

Sv. Rosacean har antagligen kommit under många år, jag trodde att min Rudolfnos bara var ett steg i åldrandet, sen trodde jag att de små, torra fläckarna bara var mina gamla, vanliga reaktioner på smink, hudkräm etc. När det röda, fnasiga spridit sig upp över hela kinden och upp i hårfästet då började jag fundera att detta KAN vara rosacea (har kompisar med det, men det yttrar sig litet olika)och det var då jag googlade och hittade "blomkålsnäsorna" och ringde vårdcentralen på stört.

Vitiligo, det har jag också känt ett antal personer med, mer eller mindre utspritt. En tjej hade inget pigment kvar i ansikte och händer, men det såg bra ut, inget jag hade reagerat på om hon inte sagt något. Era döttrar, visar de symptom?

Petra sa...

Håller med dig. Underbara vårbilder. Kram

2BarnsMamman sa...

Vilka härliga bilder! Jag önskar att det vore som 2007 nu. Kraam

Gafflan sa...

Verkligen olika. Jag längtar också efter lättare skor, jackor och frostfria nätter.

BP sa...

Gud har ni såååååå mycket snö kvar, ungefär som i Stockholm då. Men dina bilder (förutom ettan alltså) inger ju hopp... att en sådan vinter ine visar sig igen förrän om 100 år;-)

Ellinor sa...

Mars är väl en sådan månad då allt kan hända i väderväg känns det som.
Har en gammal barndomsvän som fyller år i början av april och jag minns att vi vissa år kunde vara ute i kortärmat under hennes kalas medan det andra år låg snö kvar :)

Kram