tisdag 6 april 2010

Svårt att bara ligga still i sängen

Har rensat lite i garderoben mellan svettningarna. Vad man samlar på sig!!! Nu har jag sorterat ut det jag inte använt på ett år, tror allvarligt talat inte att jag kommer att sätta på mig det någon mer gång. Hur länge behåller ni kläder som ni inte använder?

8 kommentarer:

Vilda tankar! sa...

Trist att vara sjuk, jag är som du d.v.s någonting måste jag göra. Rensa är en av favoritsysselsättningarna, känslan efteråt är så himla skön. Kläder som jag är osäker på om jag vill slänga eller spara lägger jag i en "behövs jag" låda!
Så får jag se om jag öppnar lådan på ett år annars slängs det. Senast nu i påskas var jag och tog ut en kjol ur lådan, så det var tur att den inte åkte rätt i soporna.
TACK för väsktipset. Vi har aldrig blivit av med en väska förut men det kändes inte rätt att behöva ordna med det själv. Vi har ju inte gjort något fel!
Hoppas du snart blir av med din feber
Ha det gott vännen!
Kramar

Petra sa...

Stackars dig som är sjuk. Hoppas att du kryar på dig snar.

Jag är bra på att kasta kläder, tyvärr ibland.

Amazingdays sa...

Usch vad tråkigt att du är sjuk.

Jag sparar kläderna ganska länge. Det beror nog på att jag är ganska eftertänksam när jag köper dem och väljer med omsorg = att jag trivs med de kläder jag köper.

KRAMAR//
CARINA

Afrodite sa...

Haha!!! Alldeles för länge, är nog det bästa och mest sanningsenliga svaret...=)
Trist att du blivit sjuk! Krya på dig!
Hmm...ja, vem är du ska vara egentligen...njä, vågar inte gissa! =) KRAM

mon amie sa...

Krya på dig! Jag behåller kläder cirka ett år, men jag slänger sällan utan skänker till insamlingar tex röda korset eller stadsmissionen.

Ellinor sa...

Låter som om vi spenderat dagen på ungefär samma vis.
Jag vaknade med en rejäl förkyldning denna morgon och har således spenderat dagen i soffan. Dock inte framför tv:n utan framför datorn ;) Men mellan varven har det rensats i garderoben också :)
Kram

Camilla sa...

.....för länge....när jag sedan väl slängt dem, då kommer jag på att jag skulle behövt dem. Har i och försig främst handlat om skor då....

BP sa...

Du frös nog för mycket på fotbollen igår, tror jag. Hoppas det går över snart.
Jag ger kläder en chans på två år, sedan hoppas jag att de glädjer någon hos Myrorna.