lördag 24 april 2010

Jag tror det blir en dag i trädgården!

Här ser det ut att bli en dag i trädgården! Solen strålar och jag hoppas det blir varmt. Först blir det dans för A och i kväll blir det kalas för kusinen som fyllt 13 år.
Vad gör ni idag?


Den här fina ljuslyktan köpte jag i går, nu har jag (enligt svärmor) 83 stycken! Vet inte riktigt var jag ska hänga den, men det ordnar sig!

7 kommentarer:

jakt,skor,barn,inredning sa...

Vilken fin lykta. Tror jag såg en sån hos nån nätbutik nyligen. Kul att det finns fler svärmödrar som tycker sig se lyktor överallt hi,hi. Nilla

Milla sa...

Gud vad fin den är!! Det är bara att fortsätta inhandla ljusstakar och lyktor. Satsa på att ha hundra, vet jag;). Idag blir det ikea med mamma och Ida, städ, färga slingor hemma, köpa present till Idas kompis och kinamat med familjen ikväll. Hinner jag träning blir det också av. Ha en trevlig lördag.Kram

Malla sa...

SUperfin lykta!
Vi har varit på loppis en sväng och sen till stan. Om ngn timma kommer min syster så ska mest hänga med henne. Kanske jobba en stund :)

Vilda tankar! sa...

Visst är det skönt att solen skiner.
Din nya ljuslykta är jättefin, den finner sig nog en plats skall du se!

Nu skall jag iväg och titta på Gustav när han spelar match med killar som är ett år äldre. I kväll skall jag träffa mina arbetskamrater och vi skall in en sväng till Malmö, så jag är väldigt glad för solen i dag. Får väl se om man kan sitta på Lilla torg!
Ha det bra. Kram

Petra sa...

Här förbereds kalas för Elsa.

Snygg lykta! 83 st är verkligen bra jobbat!
Kram

Ellinor sa...

Jag har jobbat hela dagen lång men hann i alla fall med en härlig kvällspromenad nu då jag kom hem. Skönt att solen är uppe länge och inte försvunnit när det är dags att lämna arbetet.
Kram

Heidi sa...

Verkligen jättefin!! Det finns alltid plats någonstans :)