onsdag 19 augusti 2009

Hemma igen!

Vi kom hem lite tidigare än förväntat i dag. Resan fick nämligen ett snöpligt slut då vi efter frukosten på hotellet körde ut till Gröna Lund, betalade parkeringsavgiften, ca 250 kr och satte oss och väntade utanför i tron att de skulle öppna klockan 11. Parkeringen var betald till 1800 då vi siktade på hemfärd. M gick utanför entrén och läste lite på skyltarna, kom tillbaka och meddelade att de inte öppnade förrän kl 1500 idag! Vilken miss!
Vi fick helt enkelt sätta oss i bilen och köra hem till Skåne. Barnen grät och vi ångrade att vi inte kollade upp öppettiderna mer noggrant.
En mamma som skulle på Skansen blev i alla fall glad när hon fick vår parkeringsbiljett!

Vi lovade barnen att snart åka till Stockholm igen och då står Gröna Lund högst på listan. M har även önskemål om Nordiska Museet.

5 kommentarer:

Camilla sa...

Nähä, vilken maximal otur. Men ni som är sådana datanördar - internet kunde väl upplysa er om öppettiderna :o) ?
Vi var på Nordiska museet när vi var uppe nu - jag tyckte inte det var någon höjdare. Vi hade Stockholmskortet så det kostade ju oss inget extra att gå in men jag hade tyckt det var lite trist att betala inträde för det... Men man kanske ändrar vissa teman, vad vet jag.

anne sa...

Så trist, men jag tror inte ni är de enda som missat att kolla upp det. Ja,ja, nu har ni anledning att åka till Stockholm snart igen.

Mamma med ambitioner sa...

Det har varit roligt att följa er på er minisemester. Vi vill också ta en tripp till stockholm med barnen. Ha det bäst! Kram:)

elisabeth sa...

Ååå, vad synd om tjejerna!!
Men det ser ut som om ni har haft en väldigt rolig och händelserik stockholmsresa.

hoppas vi kan ses snart!

kam
e

Emelie sa...

Så himla tråkigt, vad synd om M och A, jättetrist när man sett fram emot det så. Tur att resa blev lyckad i övrigt och att ni gjort massa annat kul i sommar. Kramar