fredag 28 augusti 2009

Jag berättar alltid vad saker kostar

Jag har kommit på mig själv med att alltid berätta vad saker kostar som jag har köpt. Vet inte varför jag gör det. Men som idag, jag köpte en ny väska på HM.
-Vilken snygg väska du har! säger min kollega.
-Tack, svarar jag, den kostade bara 149 kr på HM.

Vad är detta för konstigt beteende?

6 kommentarer:

Mrs. S sa...

Ha, ha! Precis så gör jag också. Ha en bra helg!

BP sa...

Ja du, så gjorde jag också, tills någon påpekade det för mig. Ooooops. Varje gång någon kommenterar något nyinköpt ligger "prislappen" på min tunga. Men jag tvingar mig till att le och tacka för komplimangen. Men det är riktigt svårt faktiskt.

sienneis sa...

Det är nog för man har lite svårt med att unna sig själv, i allafall för min del... Man "ursäktar" att man handlat något fint till SIG själv! För det kan man ju inte göra! Knasigt :)

anne sa...

Lustigt! Jag tror inte jag gör det om jag inte blir tillfrågad rakt ut, och ibland är det inte säkert att jag gör det ändå. Åtminstone om det är något som kostade i överkant.

Marita sa...

Ha ha ha! Jag gör precis likadant! Irriterad på mig själv blir jag efteråt, det är väl ingen som har bett att få veta prislappen på det jag köpt! tokig man är :-D
kram, Marita

Emelie sa...

Och jag också! Haha, jag kände verkligen igen mig när jag läste! Jag gör det allra helst när saken ifråga har varit billig och tillika ett riktigt fynd enligt mig :)