måndag 19 oktober 2009

Man får vad man betalar för...


Använder Ikeas tvättkorgar för 39 kr/st för att de är så smidiga att bära tvätten i. Jag har tvättkorgen på ovanvåningen och tvättstugan på gården och bär alltså tvätten en del. Men när detta händer är det inte så bra längre... Fast för 39 kr, vad kan man förvänta sig?
Någon som har ett bra tips på en tvättkorg som är smidig att bära och framförallt håller. Tänk inte på priset, jag har lärt mig att man får vad man betalar för!

12 kommentarer:

Hemmabloggaren sa...

Ooops, sån har vi med fast den står där den står så förhoppningsvis håller den.

sienneis sa...

Färg&Form Sweden AB gör snygg i canvastyg med rejäla handtag och stålram (som dock ej håller att stå på vilket 11-åringen in kunde räkna ut...) finns i olika färger och storlekar, frågan är väl var du har återförsäljare...

http://www.fargform.com/
Kika in på deras hemsida!

sienneis sa...

Logiskt nog har de tvättkorg under "förvaring"...(jag tyckte det var långsökt...

Gun sa...

Vi brukar bära ner tvätten till tvättstugan i en sån där blå "kasse" från Ikea. De är stora och lätta att bära tycker jag.

Kristina sa...

Jag har en från Åhléns men vet inte om de finns kvar. Den är i tyg och är rund, har liksom en ståltråd som går som en spiral genom tyget nerifrån och upp. Två handtag däruppe och även en dragkedja och ett tyglock om man vill dölja tvätten. Ingen flitigt använd funktion här hemma men bra om man ska ha gäster och vill snygga till det. Den är inte jättestor men lite lagom och man kan ju ha två, en för mörk och en för ljus! Den är jag nöjd med i alla fall. Bra att bära också.

anne sa...

Vi har tre från IKEA, de är cylinderformade, röda, kostar inte 39 kr, men inte så mycket mer heller och de har hållit länge nu!

Mia sa...

Oj!
Hm, ja, i vissa fall får man nog vad man betalar för. :-D

BP sa...

Oooops. 39 spänn... so what ;-) Försök hos Claes Olson, men där får du ju iofs samma valuta för pengarna som hos IKEA.

Fröken Isakson sa...

Hua vad irriterande. Men som det är som du säger. Man får vad man betalar för. Har inget bra tips (vi har 4 våningar i huset) och brukar släpa ner tvätten efter hand. Hamnar på ett våningsplan i taget hihi. Inte så mysigt. Kramisar

Fru Hurtig sa...

Stora Ikeakassar, det hade jag när bodde i lgh. Fast de tar ju större golvyta. Mina tvättkorgar från )Ikea håller bra, men så står de ju också på sin plats i tvättstugan..

Kram

Petra sa...

Så sant, man får var man betalar för! har tyvärr inga tips. kram

Petra sa...

Ajdå, har en likadan, men bär inte runt på den. Så turligt nog håller den än...