lördag 3 oktober 2009

Min första joggingtur!

Jag är stolt över mig själv! Jag har varit ute på min första joggingtur! Jag som alltid hatat att springa, men man måste ju få lov att ändra sig! Tog en runda på 3 km, tyckte det var lagom att börja med. Klarade nästan att jogga hela rundan, vilket jag absolut inte trodde när jag började. Jag lyssnade på min systers råd, jogga sakta i början då orkar du mer. Det stämde!
Mina nya löparskor, Asics, fungerade bra, även strumporna jag köpte till, Nike dri-fit. Investerade även i ett par löpartights (vet inte om man kallar dem så) men i alla fall, de var vind och vattenavvisande. De fungerade också bra med tanke på att det regnade rätt så bra när jag var ute.
I morgon ska det bli en runda till och på onsdag har jag bokat in ett Step/Core pass!

Håll tummarna för mig att jag klarar min nya stil, alltså träning regelbundet. Jag är typiskt en sådan människa som går in i saker och tänker att nu så ska det bli ändring av. Sen går det några veckor och på något sätt lyckas jag glömma bort vad det var jag skulle göra.
Jag hoppas att alla ni kära bloggisar som tränar mycket ska fortsätta inspirera mig!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grymt! Välkommen till löparklubben :)

Emelie sa...

Vad grym du är! Det är egentligen bara att man ska vänja sig vid att löpning är en del av vardagen. Sen går det på rutin, även om det nu när det börjar bli mörkt och regnigt är lite kämpigare. Men det fixar du!

Petra sa...

Gud vad duktig du är. Klappa dig själv på axeln. Jag kommer att hålla kolla på dig nu! Stor kram

Mary sa...

Jag skulle bli gladare om DU (eller vem som helst) skulle kunna få mig att få ändan ur vagnen och komma igång med träningen! Tja, du kommer kanske själv ihåg ditt asgarv när din granne (?) förra året frågade på en mingelfest hos er om det var ifrån gymet hon kände igen mig.

Sandra på Ön sa...

Vad duktig du är! Och bara du får in en rutin i löpningen, så kommer du att bli helt fast :)

Jess sa...

sv Mary: Formtoppen på onsdag? Ska själv dit och ta ett Step/Cpre pass! Kram

Mia sa...

Bra gjort!
Du kommer att älska löpning :-)