tisdag 29 december 2009

Bloggen

Ni som bloggar, vad vill ni göra med er blogg?  Jag bara tänker att på sätt och vis är det ju en dagbok med tankar och händelser ur ens liv. Vill man inte spara det på något sätt? Jag har sett att det finns företag som skriver ut ens blogg i bokform. Är det någon som provat det?
Jag tycker det hade varit rätt kul att ha bloggen i bokform, kanske någon hade tyckt att det var kul att läsa om några år. Bara lite tankar och funderingar...

13 kommentarer:

Petra sa...

Oj, finns inte den i evighet? :-) Har ingen aning det där med bokform. Låt oss veta ifall du får veta något mera. Kram

Helena sa...

Bloggen i bokform låter ju som en superidé. Undrar vad det kan kosta?

BP sa...

Blok heter det visst. Har hört talas om det och ska googla sedan. Jag skulle definitivt vilja se bloggen på pränt om man säger så.

PS. Hoppas M är fit for fight till cupen. Maken din ser ju riktigt proffsigt ut... och resultatet är ju helt suveränt.

anne sa...

Ja, det är en intressant fundering det där. Jag konstaterade att när jag fick (med specialdedikation) en av mina favoritbloggares blogg i bokform, så fungerade inte alls på mig som läsare som bloggen. Allt detta med förväntan försvann för mig; "finns ett nytt inlägg", "vad händer nu med den och den saken som de håller på med". Men om man har det för sin egen skull så blir det självklart en annan sak.

Gun sa...

Jag skulle gärna ha kvar min blogg i bokform. Särskilt inläggen där familjen finns med, med Lilla Mu osv. Alla personliga inlägg vill jag spara på något sätt, som minnen.

mamma med ambitioner sa...

Snälla ta reda på mera, jag hinner ju inte det förstår du väl. Jag skulle gärna vilja ha bloggen i bokform. Sov gott! Nu måste jag läsa vidare i min bok, den du och Monica läser har jag läst klart. Den var bra. Det skrev jag nog i ett tidigare inlägg, galen, nej men kanske förmycket vin......
Kram :)

Ellinor sa...

Jag ser min blogg lite som ett slags kommunikationsforum; en öppen dagbok som man kan dela med vänner och bekanta. Det är också ett fantastiskt forum för att träffa nya, fina människor.

Jag vet att Vida, med bloggen http://adventure-life-vida.blogspot.com/ har gjort böcker av sin blogg. Jag tror hon skrev att de kommer från Blurb. Ett litet tips bara :)

Kram

Carina sa...

Det låter som en kanon idé. När jag var yngre skrev jag dagbok och det är super roligt att titta i dessa ibland. Jag tycker det är roligt att skriva och berätta vad som händer i mitt liv, om någon är intresserad är det bara roligt. Dessutom får jag mycket inspiration av att läsa andras bloggar. Man träffar många trevliga människor i "cyperspace".

Ta hand om dig/
Carina

Ulla sa...

Min blogg använder jag lite som en dagbok. Det där att göra om den till en bok kanske vore en idé, men jag har bara läst om det hos Vimmelmamman.

Fröken Isakson sa...

Jag har också funderat på det. Satt härrom dagen och läste från 2006. Såå kul. Då var det i och för sig på min gamla blogg. Hittar du nåt bra ställe att skriva ut den på så hojta gärna till. kram till dig vännen

"oroshjärta" sa...

spännande! vart finns det?

Vilda tankar! sa...

Det låter som en jätte bra ide!
Att tex. göra årsböcker av sin blogg. Det hade varit roligt. Kommer du på något får du gärna berätta mer!
Kram, kram

anne sa...

Så snyggt det blev med tulpanerna! Och färgen i bloggnamnet är en av mina favoriter!!!! :)