tisdag 29 december 2009

Dagens göromålM har känt sig lite krasslig, ont i halsen och feber. Men hon vilar upp sig för det är fotbollscup snart och den vill hon inte missa!
Maken har lite byggpaus. Nu när ett rum är klart har han gett sig på nästa projekt. A klagar alltid på att hon har det minsta rummet, så nu ska det bli större!
Inte så bra bild men ca 2,20x1,20 m. Plus att hon ska få samma sorts mysiga säng som syrran.
Vi har varit på begravning idag, min systers svärmor, som gick bort alldeles för tidigt. Jag tycker att det är jobbigt fram till begravning, det är jobbigt sedan också, men efter begravningen, när man fått träffa alla, fått sitta ner och prata då känns det alltid lite lättare.


4 kommentarer:

Em sa...

Begravningar tynger alltid, oavsett, tycker jag..
//Det vill alltid vara någon som har det minsta rummet. Mina föräldrar löste problemet med att min syster och jag bytte rum en gång om året. Då var det inget tjafs. :D

mamma med ambitioner sa...

Många extra kramar till dig och din familj i kväll. Jag håller med, när begravningen är över känns det lite lättare att gå vidare. Dina orkideer är så fina.
Här ska det snart serveras köttfärssås med spagetti och ett stort glas vin. Ha en skön kväll tag väl hand om varandra. KRAM:)

Petra sa...

Många kramar, begravingar är alltdi tunga.

Fröken Isakson sa...

Ja begravningar känns alltid tungt. Särskilt om det är någon som gått bort alldeles för tidigt.

Vad spännande byggprojektet ser ut. Såå kul att fixa lite. kram