lördag 12 december 2009

Julklappsshopping...

Jag älskar julen! Det är den absolut bästa högtiden på året! Jag gillar allt med julen förutom att trängas med alla i affärerna. Jag vill bara därifrån så fort som möjligt! Nu är i alla fall de flesta julklappar avklarade! Puh!
Kanske ska göra som Kjelle och Rose-Marie, handla alla julklappar under sommarsemestern på Ullared!

8 kommentarer:

Petra sa...

Skönt att det är gjort. Själv är jag inte såförtjust i detta jagande av paket. Överaskar hellre när någon minst anar det. Kram

I-L sa...

Hahaha! Ja gör det... :-P
Jag älskar också att köpa julklappar.

Kramar
Lina

Gun sa...

JAg kan tycka det är mysigt att köpa julklappar om jag är på rätt humör och hitar bra grejer. Annars är det bara jobbigt att trängas.

Gun sa...

Glömde det viktigaste. Tack för gulliga komentarer:)

Camilla sa...

Om du älskar julen så rekommenderar jag jul i New York, mitt livs bästa semester hittills....Kramar till dig ! Nu väntar snart snön för oss (men det lär ju bli snö här också för en gångs skull - typiskt....)

BP sa...

Vilka fina juliga grejer du köpte igår, fredag. Ingen dum idé att köpa klapparna under sommarsemestern eller i oktober. Då slipperman ju att trängas... nää i Ullared är det väl "julrush" året om.

anne sa...

Julen är härlig, men det är ju så mycket som ska klämmas in på kort tid. Handla julklappar under sommarsemestern är smart, men vore det inte fullt med folk i butikerna så här års, så skulle ju ändå det bidra till stämningen. Jag ska nog göra några nätbeställningar i alla fall, grejer till julstrumporna har jag klart.

Emelie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.