torsdag 11 februari 2010

Klar!


Är nu klar med "Om jag kunde drömma" av Stephanie Meyer. Jag tyckte den var seg i början men i slutet var den spännande. I början var jag tveksam till om jag skulle läsa fler av böckerna men nu kan jag nog tänka mig att fortsätta. Är ju lite nyfiken på vad som kommer att hända!

5 kommentarer:

Nanna sa...

kul när man hittar en bok man gillar! Ha en skön kväll !

mamma med ambitioner sa...

Ännu en dag i backen. Hoppas ni haft det lika bra i dag. Vi åker skidor till påsk detta året. Eftersom vi har så mycket snö och jag är ganska så trött på den så har jag liksom slagit bort tankarna på skidresa. Kul att ni åkte före oss för med dina inlägg börjar längtan infinna sig såsmått. Kanske börjar jag packa snart, mentalt iallafall. Kram till hela familjen. Ps finns det något gott att dricka kvar:)

Ellinor sa...

Om du tycker att första boken var seg så blir nog del två rena sömnmedicinen. Det händer i princip ingenting. Blir lite bättre i tredje och den sista har jag ännu inte läst.
Kram

Fröken Isakson sa...

Vad kul att den blev bättre. kram

anne sa...

Olika bud på böckernas sömnpiller-/brahetsgrad ser jag! Jag gillade bok nr 2 allra bäst, nr 3 helt OK och nr 4...Näää. Men det behövdes något slags avslut och då får väl denna duga.