torsdag 16 februari 2012

På tal om gårdagens inlägg

I går hade jag så ont i magen att jag inte kunde äta. Trodde först att jag skulle bli magsjuk igen när jag sedan kom på att jag nog var orolig för min resa...


10 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Läste ditt tidigare inlägg o kan hålla med om att på ett sätt så oroar man sig mer under en period i livet, men... med åldern blir man faktiskt lugnare ;).

Idag vet jag att allt kan hända, för det har det ju gjort i vår familj. Men det gör också att jag tar dagen som den kommer. Varför oroa sig i förväg över något som KANSKE inträffar. Jag sparar mina krafter till den dag det verkligen händer, det är då dessa krafter kommer att behövas.

Så jag är lugnare idag än vad jag var när jag var "yngre". Njuter istället av dagarna jag får o tar tillvara lyckan jag har just idag... :)

Susanne sa...

Lire resfeber?
Kramar

BP sa...

Resfeber i all ära, men inte med magsmärtor. Sluta oroa dig NU, det är ju faktiskt inte din flrsta resa. Allt går nog lika bra som alltid! Kram

Petra sa...

Resfeber får vi hoppas att det var!

tinajo sa...

Försök hålla resfebern lite lagom, det är ju en del av tjusningen att bli lite uppe i varv - men inte för mycket, då blir det bara jobbigt. Andas ut andas in! :-)

Ama de casa sa...

Hoppas det har gått över nu då... Kram!

Mary sa...

Oroar du dig över saker som du inte kan påverka så är det inte lönt. Släpp! Fast lättare sagt än gjort, jag vet.
Ha en skön resa! :)
Kram

Ninja sa...

När det gäller resor så hinner jag ofta inte tänka på dem förrän det är dags att packa.....och nej, jag tror inte att jag oroar mig så mycket, inte vanligtvis.

Diana sa...

Stackare! Själv brukar jag käka Dimor, bara för att inte få några otrevliga överraskningar...

anne sa...

Låter mer än bara resfeber, låter som seriös oro. Kanske behöver du komma tillrätta med det där?