söndag 1 november 2009

Tips?



Jag är sugen på att ändra om lite på mina fönsterbrädor. Ska man ha lampa i fönstret? Ska man ha lite saker? Ska man ha stora eller små saker? Vad för sorts saker ska man ha? Är tacksam för lite tips och idéer!

9 kommentarer:

Mamma med ambitioner sa...

Jag tycker att du ska ha bara några få saker i fönstret. Dina fönster är stora och vackra i sig. Lampan till höger måste absolut stanna kvar, fin tycker jag.
Kul idé, den ska jag nappa på direkt. Kram :)

Gun sa...

Jag tycker om att ha få saker, lite större istället, i mina föster. Jag gillar inte för mycket plotter hos mig, men om andra vill ha det så, stör det mig inte det minsta.

anne sa...

Håhåjaja...I våra fönster har vi i princip en stor sak, om vi nu har något, i vissa av dem får en lampa av något slag göra sällskap. Jag skulle verkligen behöva se över fönstrena (och resten av huset också), men det blir nog en annan gång...

Ellinor sa...

Jag gillar absolut små söta lampor i fönstret. Mina fönster är nog ganska klassiska med just lampor eller ljus samt lite blommor.
Jag vill ha det ganska enkelt inte allt för mycket saker, men jag tycker absolut att man ska ha framme alla sina vackra ting.
Kram

sienneis sa...

Hellöööu!

Jag skulle nog köpa två, tre höga kvadratiska krukor och ha såna där "hjärtan på rad blommor" (om du vet vilka jag menar) stående ganska tätt på ena sidan och sen komplettera med en snygg lampa på andra sidan... Vore ju lite kul om den också var kvadratisk och hög (finns i frostat glas på ikea) kanske jag skulle :)

Jag skulle nog satsa på annat än vitt. Nu är det lite blekt...
Kanske grå krukor, grafitgrå. Eller bruna...

Eller höga cylindervaser med kottar i :) och en med nötter och en sista med sten och blockljus!

Hahah, nu kom jag igång här!
Sen på jul kan du lägga kulor i vaserna och på våren puttekulor :)

Ja, höga vaser med kul saker i! Så slipper du vattna!

Hoppas helgen var bra!
Jag är inte alls ensam och uttråkad, jag skriver bara megalång kommentar ändå
>_<
Kram

Vilda tankar! sa...

Vad kul med alla tips, lika många som vänner!
Det är väl det som är det roliga, att det blir personligt i varje hem. Man kan "sno" en ide här och en ide där och göra till sin egen!
Det är himmla fint med stora fönster.
Lycka till!

BP sa...

Oooops, kommentarerna varierar - vad hade du förväntat dig ;-)
Beronde på hur lat du är ska du ha så få saker som möjligt som kräver arbete (då menar jag damma av dom, städa runt dom etc).
Den där fina vasen till vänster kan du fylla med LED-kvistar alternativ glasblommor som speglar sig. Några av "småttingarna" skulle jag göra mig av med och ersätta med en stor lykta.

PS. Nu när jag tänker på det... så jag skulle kanske börja med att möblera om här först innan jag ger "goda" råd till andra. DS

Mamma med ambitioner sa...

Oj Oj Oj hur trött var jag igår, vilken nördstämpel jag fick..... lampan till höger är ju en taklampa i bakgrunden. Snygg var den iallafall.
Är hemma med en sjuk M idag. Feber men vid gott mod. Det blir filmtaim och mys hela dagen. Kram :)

Petra sa...

Hallo min kära bloggän. Jag tycker att man skall ha en lampa och någon växt. Inte för mycket plittplått. Kram