torsdag 30 december 2010

Nu så är den glada julen slut, slut, slut...

Jag har förstått att jag inte är den enda som har lust att städa bort julen!
Jag älskar julen, det är den bästa högtiden. Jag myser när jag får sätta fram adventsljusstakarna och annat juligt, men när julen är över vill jag ha det undan fort!
Jag brukar kunna hålla mig till nyårsdagen, men i dag kliar det ordentligt i fingrarna på att få undan det.
Vi får väl se vad som händer...
Se upp tomtar! ;)

9 kommentarer:

Anna sa...

Ha ha tänkte de samma i dag, funderar på var jag ska samla upp allt :)
Nu vill jag ha vår!!!
Kram

Anonym sa...

Usch, ja, det är långt till 13/1 när julen ska dansas ut!!!
/Maria

Smulan sa...

Kliar tydligen i ungarnas fingrar också.... De har redan plundrat granen =)

Dubbelörn sa...

Jag är likadan som du! Idag åkte alla julpryttlar bort, tomtar o pynt. Funderar över julgran o den känns också off, mest troligt att den ryker ikväll, men absolut senast på nyårsdagen!

Adventsstakarna få stå kvar till trettondagen men sen är det obönhörligt finito.

Men så började jag ju pynta redan till 1.a advent, så jag är nöjd.

Kram

ansepanse sa...

över trettonhelgen får julen stanna kvar här hos mig :)
kramar

Fröken Isakson sa...

Usch ja, nu vill man inte se en ända liten nisse ens. Måste plocka dem idag. Men ljusstakarna får nog lysa i vintermörkret ett tag till. Kram kram och hoppas du har en toppendag

Emelie sa...

Jag brukar känna exakt likadant. Nu är det lite märkligare med tanke på att jag just nu sitter i en liten sommarklänning vid poolen med en mojito bredvid mig och läser bloggar om julen. Jag har ingen aning om hur jag kommer att känna när jag kommer hem. Jag var ju lite ledsen över att missa julen, men samtidigt så fick jag allt det mysiga med förberedelser, julfester och julbak så jagvhat ju haft både och kan man säga. Men nog är jagnlite glad att stjärnorna sitter kvar i fönstren när vi kommer hem ändå :)

Gott nytt år i alla fall! Hälsa alla <3

anne sa...

Eftersom jag knappt tar fram något julpynt så har jag inget skriande behov av pyntborttagning heller. Adventsljusstakarna får hänga kvar länge, jag tycker det gör skillnad eftersom vi bor vid en åker (ingen gatubelysning och inte har vi någon utebelysning annat än vid dörrarna). Granen har klarat sig bra i år (bortsett från att katterna hade vält den igår då..), så den får nog vara till tjugondedagknut. Tror jag.

Ellinor sa...

Jag brukar alltid städa undan julen illa kvickt efter julafton men i år vill jag nog ha kvar den en litet tag till i alla fall.

Stor kram