torsdag 30 december 2010

Vissa dagar...

...blir det fler inlägg än andra. :)
Jag, M, A och kusin L gick till pulkabacken.

Backen var tom, inte en unge i sikte. I och för sig var det ju skönt att ha backen för sig själv, men är det så att alla barn har tröttnat på snö och pulkaåkning tro?

9 kommentarer:

Petra sa...

Visst är det underbart i backen!
Kram

Diana sa...

Härliga bilder!
Hoppas inte ungarna har tröttnat redan, något säger mig att snön ligger tills april.

Sv: Ursäkta min senilitet, men vart var det du bodde? ;)

Anna sa...

Kul och få ha backen själv, barnen har väl tröttnat på snön nu.
Kramis Anna

Kicki sa...

När en annan var barn var det väl alltid fullt i backen:)
Gott nytt år! Kram

mon amie sa...

Pulka som är så skoj :) Gott nytt år till dig och familjen! Kram

Tingeltangel sa...

Hoppas inte alla barn år inne och spelar på sina datorer. Det vore hemskt synd nu när det är så härligt ute.... Gott Nytt År. Om jag inte redan skrivit det. Kram.

BP sa...

Ja vad ska jag säga: ni i Skåne tycker ju att snö är exotiskt, så ni borde inte ha tröttnat - teoretiskt. Speciellt inte barnen - teoretiskt. Men uppenbarligen är det lite väl kallt och vitt lite för länge även i södra Sverige.
Döp om backen till "Jess-backen", det förpliktigar.

PS. Har du sett/byggt en snögubbe än? Har inte ett en enda varken ijol eller i år i området där jag bor. Här finns många barn - men nej. Funderar på att bygga en själv bara för att... Ds

Camilla sa...

Ser härligt ut hjärtat <3 ! Ser också att röd jacka med päls på är poppis bland våra "soon to be teenagers"....C köpte Canada Goose när vi var i NY.....

elisabeth sa...

Dagens barn är så lata! Lo orkar endast gå upp för backen 3 gånger! Själv var jag ute och åkte pulka hela dagarna! (kändes det som i alla fall) Jag sprang i alla fall väldigt fort i snön för att hämta en banan till in döende syster!!!!!!