måndag 9 augusti 2010

Hipp Hipp-Viktväktarna
Ja, det är på Viktväktarna jag varit idag. Nu ska vi se om det går vägen! Jag känner mig ganska laddad. Jag och väninnan skrev in oss på VV i dag + vi gick och bokade tid på gymet. En bra början om jag får säga det själv!

En liten parantes:
Ledaren (eller vad de kallas) hos VV var rätt så rund. Det säger jag inget om i andra fall, men om man ska inspirera folk att gå ner i vikt, borde man inte vara normalvikt då i alla fall?
När man ska prata om mat, borde man inte kunna uttala orden rätt och inte säga advokado?
Sista saken, tydligen är 29 pro-points (det heter så) det minsta man kan ha när man går på VV, då ska man väl inte säga att: "Antingen har ni 29 pro-points eller jättemycket pro-points!"Blir inte de ledsna som har jättemycket, det säger ju att de är feta och behöver gå ner mycket i vikt.
Förlåt, jag kom på en sak till. En man var där i dag och när hon gått igenom allt så går hon fram till mannen och säger: "Om det är något du inte förstår så kan du bara fråga mig." Vad är hennes slutsats? Män fattar trögare?
Hur som helst: Jag är laddad!!
Parantesen blev ganska lång ser jag nu...;)


Lite VV-godis fick följa med hem naturligtvis!!

17 kommentarer:

Gun sa...

Hahaha, tala tydligt till mannen liksom, haha!
Men avokado heter det ju. ;)

Lycka till med viktväktarna, trots den konstiga ledaren.

Vilda tankar! sa...

Du har verkligen en superb uppfattningsförmåga på små händelser runt omkring dig. En talang du säkert har nytta av många gånger när någon undrar: vad hände?

Det var ju klart att det var viktväktarna. Just det avsnittet är filmat i Lund och där har jag själv varit inskriven två gånger. Själva iden med att äta allt men inte hela tiden gillar jag. Nu ändar de ju metoderna lite hela tiden vilket jag tycker verkar knäppt när de gamla funkar men, men.
Kul att du är laddad, lite press kan göra nytta ibland.

SV: jag är precis likadan som du när någon säger till mig vilken snygg tröja jag har.
Genast berättar jag var den är köpt och vad den kostade. Det var ju inte det de frågade om - det får de bara på köpet - snäll som man är... eller dum!?
Lycka nu till med din kamp, det går säkert vägen!
Kramar

Petra sa...

Vad duktig du är och det skall bli spännande att följa dig på detta.

Kram

BP sa...

Alltså ärligt talat: Jag hade flytt fältet - efter några minuter bara. Å du är ju verkligen allt annat än - förlåt - fet. Du var troligen den smalaste i sällskapet. Åsså undrar jag om kvinnan var utlänning, nej jag har inga fördomar;-) Var killen den enda manliga representanten av den "feta" befolkningen där eller.
Grrrrrrrr

anne sa...

En del av de där VV-ledarna verkar nästan tillhöra intelligensreserven.. Kan det vara förklaringen till att VV knappt finns kvar i Sörmland?

Lycka till och lycka till hela vägen! :)

Tingeltangel sa...

Fniss, vilken härlig miljöbeskrivning du ger... Jag tycker det var lite extra kul att hon sa så där till den ende mannen. Så behandlar många män kvinnor hela tiden så jag kan inte tycka synd om honom.... Lycka till nu med dieten. Mot bakgrund av de bilder på dig själv du visat förstår jag dock inte varför du envisas med att banta. Du ser ju helt perfekt ut.

Malla sa...

haha, ändå roligt inlägg!! :D lycka till med vv, det kommer säkert gå super!

Heidi sa...

Jag förstår inte varför du ska banta, du är skitsnygg o ser helt normalvikt´ig ut (hmm, vilket konstigt ord det blev, "normalviktig" ..haha..kan man säga så?) O jag tycker att ledaren verkar ha sett o tagit efter Little Britain :)

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

jag har en kompis som är med där hon tycker det är jättebra.

Dubbelörn sa...

Det är precis av de här anledningarna jag inte grejar VV. Lite för mycket av väckelserörelse över det hela, el för präktiga ledare el som anne skriver intelligensreserven :D.

Uff, jag borde ta tag i "mig" också... :/

Tigris Predikantan sa...

Lycka till!
"En med med mycket, mycket mer än 29!" *ler*

Ellinor sa...

Håller med dig i parentesen men hoppas att det inte skall vara ett hinder för er att nå era mål.
Lycka till!

Fröken Isakson sa...

Hej söta, du har en award hos mig. Kram Linda

Fröken Isakson sa...

Vad spännande. Jag funderar också på VV. BLir kul att höra vad du tycker :).kram

Daniel sa...

hehe ja vi män å tröghet. oj så spännande.. det fixar du galant! unna sej gött på viktväktarvis ett måste... ofta

Sandra - en liten del av Mig. sa...

Lycka till! Hoppas att det kommer att kännas bra och jag håller faktiskt med dig om att personen som är "ledare" bör vara en förebild...
Kramar från mig.

Emelie sa...

Amen helt otroligt, haha, jag dör vad kul. Hipp hipp var liksom tråkigare än originalet!